Svarīga informācija

Pakalpojuma saņemšanai ir jānoslēdz līgums, nepieciešami 2 līguma eksemplāri. Pakalpojuma līgums bērnam ir pieejams šeit. Pakalpojuma līgums pavadošai personai ir pieejams šeit. Pēc aizpildīšanas un parakstīšanas abus līguma eksemplārus jānogādā LRAC "Rasas pērles". Sīkāka informācija, zvanot direktorei Ilzei Andžai 64563493 vai 26538388.

Kontaktinformācija

Sociālais darbinieks 64563494
Diennakts mob. 26538388
Fax. 64563764

Informācija

Valsts apmaksāto rehabilitācijas kursu vardarbībā un prettiesiskās darbībās cietušiem bērniem nodrošinām iepriekš vienojoties par bērna ievietošanu institūcijā.
Nepieciešamā dokumentācija bērna ievietošanai institūcijā

Ambulatorās konsultācijas

Publicēts Sestdiena, 27 Decembris 2014

Ja tev ir grūti, esi nonācis situācijā, kuru pats nespēj atrisināt, vajadzīgs atbalsts, tad mēs esam tie, kas varam tev palīdzēt.

 
Piedāvājam ambulatoros pakalpojumus (konsultācijas atbalsta centrā):
  • Ģimenēm ar bērniem;
  • Individuāli bērniem un pieaugušajiem;
  • Gadījumā iesaistītajām personām.
 
Konsultāciju laikā tev atbalstu sniegs sociālie darbinieki, psihologi un nepieciešamības gadījumā piesaistītie speciālisti.
 

Konsultācijas notiek pēc iepriekšējās vienošanās zvanot sociālajiem darbiniekiem pa tālruni: 64563494 vai rakstot elektroniski uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Mājas lapas iepriekšējais variants.