Kad dārzā novākta raža
Dienā, kad dārzā novākta raža, ēst ir jāgatavo ārā. Tas saistās ar iepriekšējiem āra darbiem , bez tam- uz dzīvas uguns gatavotai maltītei ir pavisam cita garša. Psiholoģes Lienes iedvesmotas , saimniecības vadītājas Sanitas atbalstu saņēmušas, sociālās darbinieces Regīna un Sanita ātri iesaista kopzupas gatavošanā centrā esošos pusaudžus. Soļankas milzu katlu ārā uzrauga sociālais audzinātājs Rolands, bet pieaugušie kopā ar bērniem rūpējas par galda klāšanu terasē un atbilstošu galda rotājumu. Kad launags gatavs,karstās zupas trauku pasniegšanā bērniem iesaistās arī audzinātāja Biruta un grāmatvede Aļona. Visi klātesošie var dabūt papildporciju, jo gardās viras ir izvārīts pietiekami daudz. Kopdarba soļankai bija izcila garša!